U bent hier

Home

Arrangementen

Hier kunt u allerlei arrangementen vinden.

Zo hebben wij arrangementen met Bed and Breakfast de Peperhoeve in Oud Alblas en Bed and Breakfast De Noord in Alblasserdam. Heeft u behoefte aan een mooie pittoreske locatie aan het water en wilt u de mogelijkheid om Kinderdijk te ontdekken met een open sloep, dan kunt u terecht bij de Peperhoeve. Wilt u Kinderdijk ontdekken en daarbij een heerlijke Hollandse middag beleven waarbij u op kleine afstand u accommodatie heeft met een prachtig uitzicht over de Noord? Dan kunt u terecht bij Bed and Breakfast De Noord in Alblasserdam.

Arrangement Bed and Breakfast 'De Peperhoeve' 
Dit arrangement volgt zsm 

Arrangement Bed and Breakfast 'De Noord' Holland Arrangement €71,00
o.b.v een tweepersoonskamer en beschikbaarheid. Excl. toeristenbelasting en drankjes in het restaurant

Overnachting en ontbijt bij Bed and Breakfast ‘De Noord’ & Proeverij van typisch Nederlandse ‘hapjes’ bij Grand Cafe Buena Vista Kinderdijk Na een heerlijke overnachting en ontbijt in de Bed and Breakfast, kunt u in de middag in het restaurant genieten van diverse typisch Nederlandse hapjes en drankjes. Hierbij kunt u denken aan de bitterballen, poffertjes, Kinderdijkse kaas, punch en Douwe Egberts vers gemalen koffie Voor 4,25 extra kunt u dit arrangement uitbreiden van een borrel, naar een lunch waar u ook allerlei typisch Nederlandse gerechten kunt proeven. Ideaal om uw buitenlandse gasten een typisch Nederlandse dag te laten ervaren.
Reserveren verplicht

Lekker eten en slapen arrangement €89,00

Overnachting en ontbijt in Bed and Breakfast ‘De Noord’ & 3-gangen diner bij Grand Cafe Buena Vista Kinderdijk, o.b. een tweepersoonskamer en beschikbaarheid. Excl. toeristenbelasting en drankjes in het restaurant. Reserveren gewenst Keuzemenu Rundercarpaccio Seizoensoep ** Vlees Vis ** Dame blanche Hang op met rood fruit compote

Reserveren

Wilt u een tafel reserveren?

Dat kan telefonisch:
078-6912485

Of per email: info@grandcafebuenavista.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 12:00-17:00
Donderdag: 12:00-17:00
Vrijdag: 12:00-21:00
Zaterdag: 12:00-21:00
Zondag: 12:00-21:00

Bovenstaande tijden zijn keuken tijden. Dit betekent dat u tot 21:00u bij ons binnen kunt komen voor diner.

Voor gezelschappen van minimaal 15 personen gaan wij speciaal voor u open om op maandag t/m donderdag-avond heerlijk voor u te koken.

Op de dagen die wij gesloten zijn, zijn alle reserveringen in overleg.

Molenstraat 230

2961AR, Kinderdijk

078 6912485

info@grandcafebuenavista.nl