U bent hier

Home

Arrangementen

Hier kunt u allerlei arrangementen vinden.

Zo hebben wij arrangementen met Bed and Breakfast de Peperhoeve in Oud Alblas en Bed and Breakfast De Noord in Alblasserdam. Heeft u behoefte aan een mooie pittoreske locatie aan het water en wilt u de mogelijkheid om Kinderdijk te ontdekken met een open sloep, dan kunt u terecht bij de Peperhoeve. Wilt u Kinderdijk ontdekken en daarbij een heerlijke Hollandse middag beleven waarbij u op kleine afstand u accommodatie heeft met een prachtig uitzicht over de Noord? Dan kunt u terecht bij Bed and Breakfast De Noord in Alblasserdam.

Arrangement Bed and Breakfast 'De Peperhoeve' 
Dit arrangement volgt zsm 

Arrangement Bed and Breakfast 'De Noord' Holland Arrangement €71,00
o.b.v een tweepersoonskamer en beschikbaarheid. Excl. toeristenbelasting en drankjes in het restaurant

Overnachting en ontbijt bij Bed and Breakfast ‘De Noord’ & Proeverij van typisch Nederlandse ‘hapjes’ bij Grand Cafe Buena Vista Kinderdijk Na een heerlijke overnachting en ontbijt in de Bed and Breakfast, kunt u in de middag in het restaurant genieten van diverse typisch Nederlandse hapjes en drankjes. Hierbij kunt u denken aan de bitterballen, poffertjes, Kinderdijkse kaas, punch en Douwe Egberts vers gemalen koffie Voor 4,25 extra kunt u dit arrangement uitbreiden van een borrel, naar een lunch waar u ook allerlei typisch Nederlandse gerechten kunt proeven. Ideaal om uw buitenlandse gasten een typisch Nederlandse dag te laten ervaren.
Reserveren verplicht

Lekker eten en slapen arrangement €88,00

Overnachting en ontbijt in Bed and Breakfast ‘De Noord’ & 3-gangen diner bij Grand Cafe Buena Vista Kinderdijk, o.b. een tweepersoonskamer en beschikbaarheid. Excl. toeristenbelasting en drankjes in het restaurant. Reserveren gewenst Keuzemenu Rundercarpaccio Seizoensoep ** Vlees Vis ** Dame blanche Hang op met rood fruit compote

Reserveren

Wilt u graag een tafel reserveren?
Klik dan op de volgende link:
Reserveren

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 12:00 - 17:00*
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 12:00 - 21:00
Zaterdag: 12:00 - 21:00
Zondag: 12:00 - 21:00

Bovenstaande tijden zijn keuken tijden. Dit betekent dat u tot 21:00u bij ons binnen kan komen voor diner.


* De woensdag avond zijn wij voor alsnog gesloten. Mocht u toch langs willen komen bel dan van te voren voor de beschikbaarheid. 


Op de dagen dat wij gesloten zijn gaan wij wel open voor groepen vanaf 15 personen. 


Molenstraat 230

2961AR, Kinderdijk

078 6912485

info@grandcafebuenavista.nl