U bent hier

Home

Arrangementen

In samenwerking met Bed & Breakfast de Noord en Bed & Breakfast de Peperhoeve te Oud-Alblas bieden wij u diverse arrangementen.

Heeft u behoefte aan een mooie pittoreske locatie aan het water en wilt u de mogelijkheid om Kinderdijk te ontdekken met een open sloep, dan kunt u terecht bij de Peperhoeve. Wilt u Kinderdijk ontdekken en daarbij een heerlijke Hollandse middag beleven waarbij u op kleine afstand u accommodatie heeft met een prachtig uitzicht over de Noord? Dan kunt u terecht bij Bed & Breakfast De Noord in Alblasserdam.

Arrangement Bed and Breakfast 'De Peperhoeve' 
Dit arrangement volgt zsm 

Arrangement Bed and Breakfast 'De Noord' Holland Arrangement € 71,00                                                                                                                                                                    

Overnachting en ontbijt bij Bed and Breakfast ‘De Noord’ & Proeverij van typisch Nederlandse ‘hapjes’ bij Grand Café Buena Vista Kinderdijk.Op basis van een tweepersoonskamer en beschikbaarheid.
Excl. toeristenbelasting en drankjes in het restaurant. Na een heerlijke overnachting en ontbijt in de Bed &  Breakfast, kunt u in de middag in het restaurant genieten van diverse typisch Nederlandse hapjes en drankjes. Hierbij kunt u denken aan de bitterballen, poffertjes, Kinderdijkse kaas, punch en Douwe Egberts vers gemalen koffie.Voor € 4,25 extra kunt u dit arrangement uitbreiden van een borrel, naar een lunch waar u ook allerlei typisch Nederlandse gerechten kunt proeven. Ideaal om uw buitenlandse gasten een typisch Nederlandse dag te laten ervaren.
Reserveren verplicht

Lekker eten en slapen arrangement € 89,00

Overnachting en ontbijt in Bed & Breakfast ‘De Noord’ & 3-gangen diner bij Grand Café Buena Vista Kinderdijk, Op basis van een tweepersoonskamer en beschikbaarheid. Excl. toeristenbelasting en drankjes in het restaurant. Reserveren gewenst.Keuzemenu Rundercarpaccio Seizoensoep ** Vlees Vis ** Dame blanche /  Hangop met rood fruitcompote

Reserveren

Wilt u een tafel reserveren?

Dat kan telefonisch:
078-6912485

Of per email: info@grandcafebuenavista.nl

Openingstijden

Maandag: 11:00-17:00
Dinsdag: 11:00-17:00
Woensdag: 12:00-17:00
Donderdag: 12:00-17:00
Vrijdag: 11:00-21:00
Zaterdag: 11:00-21:00
Zondag: 11:00-21:00

Bovenstaande tijden zijn keuken tijden. Dit betekent dat u tot 21:00 bij ons binnen kunt komen voor diner.

Voor gezelschappen van minimaal 15 personen gaan wij speciaal voor u open om op maandag t/m donderdag-avond heerlijk voor u te koken.

Op de dagen die wij gesloten zijn, zijn alle reserveringen in overleg.

Molenstraat 230

2961AR, Kinderdijk

078 6912485

info@grandcafebuenavista.nl